maandag 24 juni 2024
Een boom met familie, een bos met verhalen

Adopteer wijnstokken bij landgoed Roozendael en steun het Burgerbos

 Wijngaard de Deelgaarderberg gaat de wijngaard vernieuwen op het Landgoed Roozendael in Reuver. Wijnhof Landgoed Roozendael is aangelegd in 2001 en door Jos en Nicole Wilms overgenomen in 2020. Er was veel achterstallig onderhoud, waardoor men genoodzaakt is een gedeelte van de oude aanplant te vernieuwen. Dit is de kans om weer te genieten van de wijngaard en echte Reuverse wijnen. Daarbij steunt u tevens Stichting Burgerbos.

Wat is het doel? In de eerste plaats om een lekkere wijn te maken en er weer een fraaie wijngaard van te maken. Van deze wijngaard kan iedereen genieten die langs het Landgoed Roozendael wandelt of fietst. Hier willen ze laten zien dat Reuver een prima plaats is om een mooie wijn te maken. Iedereen in en rondom Reuver kan hier een steentje aan bijdragen door een wijnstok te adopteren.

Waarom samen met het Burgerbos? Samen willen we een steentje bijdragen aan een mooi en leefbaar Reuver. Met veel aandacht voor het buitenleven en de natuur. Bomen en druivenstokken gaan lang mee en begeleiden de mens langs veel mooie en emotionele momenten. Beiden hebben tot doel de emoties bij dierbare herinneringen luister bij te zetten.

Hoe werkt de adoptie van wijnstokken? De adoptie van een wijnstok kost 15 euro per jaar. U betaalt het adoptiebedrag per jaar vooraf. Een stok levert normaliter 1 fles wijn per jaar op. De prijs die u betaalt voor de adoptie is gebaseerd op o.a. de productieprijs van de wijn. Tevens steunt u het Burgerbos. Voor iedere geadopteerde wijnstok gaat er 1 euro naar het Burgerbos. Ieder jaar ontvangt u, op de voor u georganiseerde feestavond, uw fles Reuverse wijn.

MEER INFO; adoptie wijnstok wijngaard landgoed Roozendael